Minikanne50 Prensesannesibir Benim de bir keresinde kola çekmişti bizde o zmn ekmek yapıyorduk eşim aldı geldi ama bende 1 bardak içmiştim bişey olmadı artık arada bi Nescafe de içiyorum🫶
Esra_4774 Prensesannesibir Bir fincan içebilirsin canım doktor günde bir fincan çay veya kahve zararı olmaz dedi
MadameNoire Prensesannesibir 2 haftada 1 içerim gebelikten önce hep içiyordum şimdi birden kesip de içmemek zor gelirdi o yüzden ara vererek içiyorum..
Yenianne7 Prensesannesibir Bence bu kadar kısıtlamayın kendinizi sonuçta sürekli içmedikten sonra birşey olmaz
Aspurce HayaLim_Panbik valla bence linçlencek bir durum yok çünkü belli bir cc ye kadar doktor müsade ediyor aşırı baş ağrısı sebebi ile gidene kahve için bile deniyor tabi sorunlu bir gebelik değilse ben filtre kahve ile baş ağrıma çözüm buldum 😊
Olivia HayaLim_Panbik bende aynı 34 haftaligim kendimi bildim bileli sabah içerim nescafemi. Sütlü de değil öyle sade ve şekerli. Bir ara kahvemi azaltmıştım sabah sütlü içiyodum iki hafta boyunca basım agridi migren gibi kafamı yerden kaldıramıyorum bide iki tane de küçük oğlum var. Sonra neden neden diye düşünürken kahve icmedigimden olduğunu anladım ve içtim ne baş ağrısı kaldı ne bişey çok şükür.
MrsMommyy1 Prensesannesibir ben hep içerdim miktarı önemli çok koyu kahve içmeyin günde bir fincanı geçmesin çay kahve vazgeçilmezim 😂 doğum yaptım hala içiyorum miktarı önemli
Olivia Prensesannesibir herşeyi bu kadar abartmak stres yapmak iyi bişey degil. Bizler hamileyiz hasta değiliz . Onu içme bunu yeme bunu yapma falan olursa nasıl gecicek bu hamilelik. Bı kahveden ne olabilir. Neden hayatınızı zorlastiriyosunuz bu kadar
Seher1616 Ben içiyorum ne olabilir ki 😂 çok kısıtlamayın kendinizi ben cipstir koladır onlarıda canım çektiğinde yiyorum napayım istiyorsa canım abartıya gitmeden yiyip içiyorum bir bardak neskafeden bişe olmaz
Bahar_mete Prensesannesibir mide yanman yoksa içebilirsin 1 bardaktan bir sey olmaz ama mide yanman varsa pişman olabilirsin 😅