Kakulimmm Merhaba kanamam oldugundan doktor progestan yazdi. Ezcaneden aldik ama uzerinde fitil vs. Yazmiyor simdi ben bunu agizdan mi alayim. Üzerinde sabah aksam tok karnina yaziyor ama emin olamadim. Yardimci olur musunuz
umrumdadegil Kakulimmm ben vajinal fitil olarak kullanıyorum doktorum ağızdan alırsan mide bulantısı kusma yapabilir demişti
Sumeyyeky Kakulimmm hem fitil hem hap olarak kullanılıyor ağızdan kullanımda yan etkisi çok oluyor kullanım şeklini doktora bir sorun
Ayseediz Kakulimmm kesinlikle iki türlüde kullabilirsin cnm ben daha önceki gebeliklerimlerimdede kullandım çok kıymetli bir ilaç bebeği koruyor riskli gebelerde
umrumdadegil Kakulimmm kullandığımın aynısı hap olarak da içiliyor fitil olarak da kullanılıyor. Benim doktor fitil olarak önerdi eğer numarası varsa sor doktora yoksa da bilemiyorum ağızdan çok yan etki yapıyormuş fitil olarak daha iyi sanırım
Momsday Bu ilaç hem fitil hem hap olarak kullanılıyor, sana oral ağızdan dediyse ağızdan başlarsın, mide bulantısı halsizlik yapabiliyor doktorun uygun görürse fitile geçersiniz zaten , bende uzun süre kullandım
Tuom Bende 15 gündür fitil olarak kullanıyorum canım bende fitil olarak kullanımı daha iyi diye duydum mide bulantım ve koku hassasiyetim var diye doktorum vajinal yolla kullanmamı önerdi bi doktoruna daniş daha iyi bilgi verir canım 🌸