esraaygun 31 haftalık hamileyim iki gündür hastayım vücudum ağırıyo ıhlamur mandalina başlama herşeyi denedim ama bi iyileşme yok ne yapmalıyım😒 normalde bebeğim çok hareketliydi bugün arada bi hareket ediyo korkmalımıyım
Temmuzmucizesi26 esraaygun şimdi ki salgın öyle bir salgınki kaç günde geçmiyor bana mısın demiyor valla bende turşu suyu c vitaminleri nane limon her şeyi denedim yok geçmiyor dinleniyorumda. Sabretmekden başka çarem yok. Bebek hareketlerinide telaş etmeyin geceye kadar takip edin sayın kaç kere olduğunu normale göre az olursa mutlaka acile gidin
Cucu_01 esraaygun 1 haftadır çekiyorum ne yapsam yok geçmiyor öksürdükçe ciğerlerimm acısı beni mahvediyor uyku unuttum okdr kötüyüm ki…
KuzeyinAnnesi10 esraaygun yine senin varmış daha 38 oldum sancım var hissetmiyorum grip oldun öksür öksür de ölüyorum. Doğmasın diye her gün dua ediyorum bu şekilde oğluma da bakamam yataktan kalkamıyorum ılac da vermek istemiyor doktorum doğum olur diye bekliyorum evde herseyi denedik
Kelebek1_ esraaygun bende yakın zamanda hasta oldum bebeğimin hareketleri oldukça azaldı korkmayın onun için hastalık döneminde oluyor grip kolay kolay geçmiyor ne yazık ki beslenmenize dikkat edin dinlenin bolca
esraaygun Temmuzmucizesi26 öncesine göre daha az farkındayım normalde acıtırdı beni sert tekmeleri vardı özellik bugün çok hafif
1momy Cucu_01 aynı durumdayız artık öksürmekten belim bacaklarım ağrıyo sarımsaklı süt deneyin yatmadan öksürüğe çok iyi geliyor sarımsakları rendeleyip süt ile kaynatıp süzerek için ben faydasını gördüm gece rahat yatabildim
Badeveannesi Kelebek1_ 1 aydan fazladır öksürük vücut kırıklığı burun akıntısı geçmiyor 8haftalik hamileyim geçmiyor arkadaşlar geçmiyor lanet olasıca herşeyi denedim artık Okadar çaresiz kalıp ustuste içmişim ki vücut alerji ile reaksiyon gösterdi Allah yardımcımz olsun
esraaygun Kelebek1_ dinlenmek biraz zor 2 yaşında kızım var var ve çalışıyorum sabah iş akşam kızımla ilgilen derken anvak 11-12 gibi yatabiliyorum
Elizbusra Bende bugun 38 derecee ates ve vücut agrısı burun tıkanıklıgı ve bogaz ve oksuruk nasıl gececek sadcee parol içiyorız 😔