Beyza_arzk Kızlar 24 haftalık hamileyim yaklaşık 4 gündür oynamiyo hiç doktiru aradım salı günü ne kadar doktir bulamazsın yılbaşından dolayı dedi korkuyorum sizde de oldumu bu durum🥺
Temmuzmucizesi26 Beyza_arzk bu haftalarda zaten az oynaması normal değil mi. Bende 22 oldum günde bir iki ancak oluyor zaten oynasa bile bazen ayırt edemiyorum tam hissedemeyebiliriz
Beyza_arzk Temmuzmucizesi26 ben çok fazla hissediyordum genellikle sol tarafında çok harkete tekme vardı hatta gülerek çürüdü sol tarafım bile diyebiliyodum bı anda kesilmesi panik oluşturdu bende
Cucu_01 Beyza_arzk allahım 4 gün nasıl dayandın canım 2 günden sonra sıkıntı zaten ama sağlık ocağına git bari ve çok saçma devlet de doğumhabeye yönlendirme yapıyorlar burda
Gul_se77 Bende 24 haftalık hamileyim ama gün içinde hareket eder hareket etmediği hiç olmadı Sağlık ocağına gidebilirsin bebeğim hareket etmiyor dersen kalp atışını dinlerler Kendini de strese sokma bebeginde bi sıkıntı yoksa bile stres bebegi etkiler
Temmuzmucizesi26 Gul_se77 tamam hiç oynamadığı günlerde oluyor zaten hanımefendi benim. Doktorumda normal dedi 27 28 haftaya kadar zaten günlük düzenli hissetmeyebilirmişiz
erdmdml Beyza_arzk özel hastaneye git canım eğer gidemezsen sağlık ocağına git kalp atışını dinletiyorlar hemen
Seher1616 Acilden nasıl bakmazlar ya adı üstünde acil başka hastaneye gidin bide olmazsa sağlık ocağına gidin bugün kapanmadan bian önce
asetonluoje O haftalarda her gün hareket etmez bence endişe etmeyin. Oğlum 8-9 aylıkken bile her gün hareket etmiyordu her bebek farklı. Yine de acile gidin içiniz rahat etsin
Gul_se77 Temmuzmucizesi26 valla ben 16. Haftadan beri hissediyorum günlük hiç oynamadığı olmuyor hergun mutlaka hareket ediyor bende böyle doktorlarda 2 gun hiç oynamazsa hastaneye gidin diyorlar
Mercimeek Beyza_arzk bende yaşadım doktorum acil çağırdı gittik uyuyordu bu haftalarda normal ama sen acile başvur canım lütfen
Temmuzmucizesi26 Gul_se77 kişiden kişiye değişiyor ben 22 haftalık oldum bazen sadece 2 kere oynadığını hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum tamamen kişinin kendisiyle alakalı