Aleyna_88 Merhabaa güzel anneler biz bu gece 33 haftalık oluyoruz ve 49 günümüz kalıyor🙈 bu benim allah kısmet ederse ikinci oğlum. Ve en az ilki kadar heyecanlı ve sabırsızım 👌🏼 bugün kontrolümüz vardı 2100 gram 44 cm olmuşuz 🥺 sizde durumlar nasıl 🤷🏻♀️
genc2kizannesi Aleyna_88 30+1 haftalık dün 1505gr dedi doktor ilk bebeğimi 3800 gr doğurmuştum sanki bu bebeğim zayıf gibi sizin ne kadardı 30.haftada
1cocuklumom Aleyna_88 bizim de son 45 gün planları sezeryan şuanda 32 haftalığız 2200 kg 45 cm olmuşuz
Aleyna_88 genc2kizannesi 31+6 da 1800 dü sanırım canım. Benimde bu ikinci bebeğim ilkine göre benimki de şu an daha zayıf ilerliyor. Sağlıkli olsunlar kilo hiç problem değil
genc2kizannesi Aleyna_88 tabi öyle ama ilk bebegim tombul olduğu için bu zayıf doğarsa bakmakta zorlanırım gibi bir düşünceye girmiyorum değil
Sunseett52 Aleyna_88 bende 32 veya 33 olmuşumdur heralde ben hesaplayınca ya geri oluyor ya ileri en son 29 derken doktorum 1 hafta ilerde 30+4 günlüktüm 🙈 benim de oğlum olacak Allah’ın izniyle ilki kızdı. İlk gebeliğimmiş gibi çok heyecanlıyım ama bir yanımda yetebilir miyim korkusu sarıyor🥹
Aleyna_88 Sunseett52 benim ilki 5.5 yaşinda kıskançlık had safhada ama yaşından dolayı rahat edeceğimi düşünüyorum en azından az da olsa kendi işini kendi görebiliyor anaokuluna da gidiyor🙈 inşallah yetebiliriz
Sunseett52 Aleyna_88 kızım seneye gidecek anaokuluna şu an bir kıskançlığı yok ama doğunca bizi ne bekliyor bilmiyorum inşallah kıskanmamaya devam eder 😅 siz ne yaptınız giysileri yıkadınız mı çantanız hazır bekliyor mu ☺️
Aleyna_88 Sunseett52 benim oğlan en son aldığım emziği bile emmeye çalışıyordu😂🙈 kıskançlık fena şekilde şu an eşyalar doğunca inşallah kardeş sevgisi ağır basar😂 ben her şeyini geçen hafta bitirdim yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantasını hediyelikler beşik bebek arabası a dan z ye hazırız şu an kafam çok rahat şükür ki🙈 acayip ağırlaştım ve yalancı sancılarım da başladı iyiki her şeyi bitirdim. Bitek derin temizlik kaldı yatağın altı bazanın içi dolap üstleri onları da eşime kitlemeyi düşünüyorum😂
Sunseett52 Aleyna_88 ay en iyisini yapmışsın bende yapmak istiyorum ama hala icraata geçemedim 😂 valla temizlik işi de kocalara kalsın kusura bakmasınlar 😂😂