Pamuk7 Kizlar bugün biz 29 haftalik olduk ve bu son iki gündür bebegimin haraketleri azaldi.. hissediyorumda ama öyle önceki gibi cok haraketli degil.. korkmali miyim doktora gidiyim mi gitmiyim mi bilmiyorum sizde durumlar nedir..
genc2kizannesi Aynisi Pamuk7 aynı haftada benimkide 2 3 gün çok az hareket etti şimdi 30+1 yerinde durmuyor çok sert hareket ediyor korkma bu haftalarda yapıyorlar öyle şeyler
EsraKaratas0 Benim Pamuk7 benim de aynı haftalarda hareketi azalmıştı bebek büyüdükçe hareket azalır dedi doktorum. Hareketini saatte 1 kere hissedersen yeter yoksa hastaneye gel Nst çektir demişti
-28- Pamuk7 kendini yormuyorsan bi sıkıntı olmaz benimkide o haftalarda 2-3 bi duruluyırdu ertesi güne başlıyordu gün boyunca hareket ediyordu ama 30.haftalarda bayağı hareketli oluyor gece bile seni uyandıracak hareketleri🥰🥰
Ozgeee22 Pamuk7 ben değil ama kız kardeşim hamileyken bebeği 2 gün hareketsiz kalmıştı 2.gün hastaneye gitti çok şükür durumu iyiymiş şu an büyüdü koca kız oldu hatta ☺️
ravzae Pamuk7 benimde değişti 27 den beri azaldı önceye kadar sanırım uyku düzeni oluşturuyorlarmış sıkıntı yapma canım🌸
tugcesakzci Pamuk7 bana doktorum günde minimum 10 hareketi olması lazım demişti canım günlük olarak saymamı istedi benden belki sanada faydası olur