Dnmzzeda ust kat komsum ebe kendisi. Bana su sekidlexbi oneride bulundu. Dogum yaptiktan sonraki ilk gece ne olursa olsun yaninda anneni kayincaldeni isteme esinle bersber bakin bebeğe dedi o ilk gece hem benek icin hem senin hem esin icin cok cok onemli dedi. Hem cok ozel bi gece ilk 3 kisilik aile olarak ilk geceniz dedi hemde o ikk gece esine o ipleri verdin verdin bida veremessin dedi. Mesela benegi alip anneye vermesi ne bilim altini değiştirip gazini almasi gibi seyler ne olursa olsun sadece annenjn degil babanin da gorevi dedi sen o ilk gece esinle beraber olursan bu gorevi ona goster yaptir dedi. Ben normalde annemi istiyidum yaninda kalsin ama ona da soyledim esim kalsin istiyorum sadece yanimda zaten evim hastsneye cok yakin acil bi durum olursa annem 5 dk icinde gelebilcek mesafede bencede o ilk gecede anne baba bebek olmali taniki anne kenine bu konuda guceniyosa boyle olmali aksi takdirde anne kendini iyi hissetkiyosa agrisi cok fazla varsa tsbiki yaninda baska biri daha kalabikir ( dedigim gibi bu benim fikrim☺️) teşekkür ederim ☺️