Naaagihannnn Kızlar 9 ncu haftadayim ama inanklmaz bacak agrisi yasiorum bu durumu yasayip çozum bulabilen var mi hani hergun 1 tane soda da iciorum kramp vs olmasin die ama bacak sızısına çözüm bulamadim🤦♀️
Lagertha_ Naaagihannnn benim üst bacaklarım sızlardı. Doktorum parol iç demişti ama meğersem idrar yolunda enfeksiyon varmış. Tek kullanımlık şase içtim bir gecede geçti ağrılarım. Aile hekiminde idrar tahlili yaptırın bence
Minikruyam Naaagihannnn benimde hep bacağıma vurdu şuan doktorumda sıra bekliom 22 haftaligim kramp sonucu topallar oldum magnezyum yetmiyo aldığım takviyeler sanırım doktoruna sole şimdiden bol bol takviye bol bol magnezyum içeren besinler ye ben de aynı durumdayimmm
Naaagihannnn Elfthh ben doktora giderken evde liste yapiorum sorucaklarimi ama doktoru gorup kalp atisini duyunca butun herseyi unutup eve dönüorum🤣🙈
Naaagihannnn Lagertha_ enfeksiyonum var zaten verdi bana o ilactan dun aksam ictim ama bugunde ara ara sizlama gelip gidio
Naaagihannnn Minikruyam bende 1 tane iciorum ama dur kontrol gunum gelene ladar 2 ye cikartim🙂 ne dedi doktor nasilmis bebis saglikla kucagina alirsin ins ill gebelik mi
Minikruyam Naaagihannnn ilk gebeligim bebek iyi önden gidiyor ama idrar reflusu olabilme ihtimali varmis böbrekleri büyükmüş biraz onu kontrol ediyoz :((( bide ben 1.5 ayda 4 kilo almışım diye azar işittim doktordan amannn sanki 120 kilo birden aldım insanlar çok kırıcı konusuyo bazen doktorlar bile ….. Karşındaki hassas mi dusunmuyo inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın 🩵♥️senin ilk mi
Naaagihannnn Minikruyam guzel dusun guzel olsun ins🤲 ay evet bazen bende snir oluorum bole knusan insanlara🙈 yok benim 2 nci gebeligim 3.5 yasnda bi kizim var 🙂
_Tazeanne Bacak ağrısından oturup ağladığımı bilirim benimde erken haftalarda başladı sodayla idare ettim 16.haftadan itibaren magnezyum almaya başladım şükür sadece arada bir ağrıyor
Naaagihannnn _Tazeanne bacaklarimi dövüorum artik bazen kalkip gece yarisi bile susa giriorum rahatlim die 9+2 detm kontrolumde solicem bakalim