Senarsln 11 haftalık hamileyim şu sıra cinsiyeti çok merak etmeye başladım tabi ki en başta duamız sağlıklı hayırlı bir şekilde doğması kız erkek farketmez ama insan merak ediyor 😇 siz cinsiyeti kaç haftalık hamile iken öğrendiniz?
fadiyee Senarsln 13 haftadayız bizde ama dün kontrolümüz vardı öğrenemedik 🥲sadece %60 benzetmede bulundu
Senarsln tatlibebegim_ cinsiyet ne peki erkek bebek erken gösterir diyorlar benimde 12 . Haftam da kontrolüm var
Nazli_kalkn01 Senarsln acele etme derim bize 12. Haftada kız gelebilir kendini göstermiyor dediler 13. Haftanın sonunda kesin erkek dediler ama içimizde acaba mi kalmisti 19. Haftada detaylı ultrason da 💯💯 erkek olduğunu öğrendik
Mucizem_01011 Senarsln iki oğlumu da 11 haftalıkken ogrenmstm bunda daha 10 haftalık ama devlet zaten erken soylemio genelde daha öğrenemdk yani bunu
sedanur4004 Senarsln 12+2de yüksek ihtimal kız dedi doktorum 14 te kesinleşti. 17 haftalgz 2-3 kere daha gittim kesin kız 💕 ha bide ayrı profa gidiyorum oda 2 kere kesin kız dedi 😍