SRabiaaa Kızlar kasık agrilariniz için magnezyum kullaniyor musunuz? Solgarın magnezyumunu kullanayım diyorum magnorm kullandım hiç bir işe yaramadi
Gaye1402_ SRabiaaa ben bugün kasık ağrım olduğunu doktoruma söyledim magnezyum diasporal verdi iyi diyor herkes ama deneyeceğim
Zeybal34 SRabiaaa MAGOSİT en iyisi bence. Ben faydasını gördüm. Hemde biraz daha ucuz. Günde 1 alıyorum ben.
perosy SRabiaaa ostecare kullanıyorum 3 -4 aydır sgk karşılamıyor ama çok memnunum hatta ilk zamanlar 2 günde bir kullanıyordum ona rağmen ağrılarımı kesmişti şu an 32.haftya giricem çok ağrım olmadığı sürece hala 2 günde bir kullanıyorum direkt kesiyor
Defnesmom_ SRabiaaa oceanın magnezyumunu kullanıyorum sgk karşılamıyor ama içerisinde 60 tablet var zaten aldın mı 2 ay götürüyor
Mucizem24 Gaye1402_ inanılmaz bacak kramplarım oluyor magnezya diye Bi takviye vermişti hiç bir işe yaramıyor lütfen daha etkili bisey yazın dedim diasporal vermiş banada umarım iyi gelir.
Minigiim-vebenn52 Magosit kullanıyorum ben ama doktordan daha etkili bi ilaç varmı diye sordum Oceanın magnezyumunu önerdi içinde ek olarak başka bişi varmış ve sgk onu karşılamıyormuş sordum 300 tl bilgin olsun Ben magositten devam sabah akşam birer tane
denizgurbuz Doktorum diasporal vermişti ama bugün sağlık ocağına yazıdrmaya gittim karşılamıyor birebir aynısı dedi efermag verdi bunu kullanan var mı ?
Defnesmom_ SRabiaaa evet benim geceleri bacağıma cok kramp giriyordu ve karnımda sertleşme oluyordu oceana başlayınca geçti şikayetlerim
RezMom SRabiaaa ben magnorm kullanıyorum iyi gibi ya tabii kişiden kişiye değişkenlik göstermesi çok normal