asminko345 Hgemr Kaç haftalıksın canım titreme tekme en ufak bi kıpırdaması haraket sayılıyor günde 10 dan az oynuyorsa doktora git lütfen 🙏
Zumrutbaran Hgemr evet olur bu çok normal bebiş kanala girer ve hareket yeri daralık korkulacak bir şey yok🤗
Flora34 Şuanda alanı geniş olduğu için kıpır kıpır ama doğuma yakın sıkışık olacağı için daha çok karnınızı soyar gibi güçlü tekmeleri olur ama fazla kıpırdayamaz
Hgemr asminko345 39 bitti 2 gündür azalma var eskiye göre,günde 10 defadan fazla hareket ediyor,ama daha fazla uyuyor gibi
asminko345 Hgemr 10 dan fazlaysa azalma yoktur kuzum yeri daraldı artık haraketleri sert olur zaten belki kanala inmiştir 🙄 Bende 38 haftalığım bizimkide uyumuyor 😂
Hgemr Mslali Benim de 2 gün öncesine kadar çok hareketliydi o haftalarda özelllikle çok haraketli oluyorlar gece uyutmuyordu😀
Hgemr Ipek3427 2 gündür azaldı doğuma yakın normal deniliyor ama insanın içi rahat etmiyor geceleri kalkıp takip ediyorum 🤦🏼♀️
Mucizebebek DerinMila biizmkide aynı 39+2 deyiz ve hiç durmuyor. Yalnız benm sancılarımda başladı sizin durum ne
eaciftci Hgemr biz 36+3 teyiz kıpır kıpır değil artık ama hareketleri daha büyük oluyor yani sıkıştıği için az hareket ediyor ama çok net oluyor. Elini mi oynattıklayın ayağını mi oynattı rahatlıkla ayirtedebiliyorum daha çok esneme hareketleri yapıyor
Hgemr eaciftci bebek büyüdükçe hareketleri sertleşiyor 🤗 el ve ayak belli oluyor,ama iki gündür diğer günlere nazaran azaldı hareketleri sanki yeri daralmış gibi bir de daha çok uyuyor dra sordum ama net bir cevap vermedi 🤷🏼♀️
eaciftci Hgemr banada daha fazla uyuyor gibi geliyor eskiye göre bazen ben dütüklüyorum kipirdasin diye 😆 merak ediyorum uzun sürünce