SenemKrgl Kızlar merhaba iyi akşamlar... 11 haftalık gebeyim ve bugün şiddetli kuyruk sokumu ağrım var bunu yaşayan ve üstesinden gelen bilinçli anne ve hamile adaylarından destek bekliyorum ☺️ Güzel günler olur inşalalh 😇
Hsynsedefcbn SenemKrgl eşine masaj yaptır ayakta kalmamaya bak biraz rahatlar ama bel sırt kuyruk sokumu ağrısı malesef çekiyoruz ağrısını bi zaman sonra alışıyorsun zaten
Baklava SenemKrgl benimde 2.ayi bitince basladi.cok ayakta kalinca topalliyodum agriyodu. Azalmadi ama ben alistim 34+0 dayiz daha beterleriyle ugrasiyoz 😅
Sukran2001 SenemKrgl 31 haftaligim ve bendede oluyo beline yastıkla destek koyabilirsin birazdaha hafifletiyor ben öyle yapıyorum isede yarıyor cnm bence dene bi 😊
Asibayan Üstesinden gelemiyorsun malesef öyle devam edıyor hatta bel sırt agrısına alısıyorsun 19 haftalıgım alıştım artık☺️☺️
SenemKrgl Asibayan hadi ya akşam daha fazla çoğaldı sanki bir yerden düşmüşüm de öyle bir ağrı devam edicekse bende alıştırim kendimiiii 🙈
SenemKrgl Ttsznd aslında kendi işimiz olduğu için oturuyorum genelde ay bilmiyorum hep oturmamak da lazım dediğiniz gibi ayakta da durmamak lazımmm🤔
Hsynsedefcbn SenemKrgl asıl o zamanlar daha çok oldu bende kuyruk sokumu bel ağrısı sonralara dogru hafifledi. Son gunlerimdeyim kuyruk sokumu ağrısı hiç yok gibi cati ağrısı var Kemiklerim agriyor yürümekte zorlaniyorum :) ilk sıralar saha çok ağrıyordu kısaca
SenemKrgl Hsynsedefcbn allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim bilginiz için ☺️
uduygudmrhn Bol bol yürüyüş yap kaslarını güçlendir egzersiz yapki ilerleyen haftalarda rahat edesin.