9 ay boyunca burdaki hikayeleri okuyup kendimi motive atmeye çalıştım hep inşallah benim hikayemde birilerini motive eder🌸
Başlarda normal doğum diye başladığım serüvenim sezeryan doğumla son buldu iyikide sezeryan olmuşum çünkü kendimde asla o güvenim yoktu
38+5e sezeryan günümü almıştık 1 hafta önceden heyecanlı bir şekilde bekliyordum 38+1 de son kontorolümü olmaya gittim ama kızım geçen haftaya göre sadece 100gram almış okadarda herşeyi yememe rağmen asla kilo almıyodu doktor riske atmaya gerek olmadıgını yarına hemen alıcagını söyledi ben stres panik korku herşeyi yaşadım .ertesi sabah oldu hastane için yola çıktık saat 8de yatış işlemlerim oldu damar yolum açıldı sondamı uyuşmadan taktılar inanınki hiç acımadı kendini kasarsan acır dediler , ciğer geliştirici vurdular erken değildi ama ne olur ne olmaz diye vurdular (beni en çok zorlayan kısım oydu çok kötü yakıyor bağırmaktan hastaneyi inlettim) saat 9:30ta ameliyathaneye indirildim ben çok ağladım okadar ağlamışımki gözlerim çok şişmiş yüzüm kıpkırmızı çünkü çok korkuyordum ordaki anestezi doktoru hemşireler hepsi çok iyiydi beni sakinleştirdiler konuştular sürekli, belden iğnemi yaptılar ve hiç acı olmadı hissetmedim bile iğneyi iyiki spinal oldum 9:47de kızımın sesini duydum sonrasında hatırlamıyorum sakinleştirici verdiler yarımsaat sonrada odaya çıkarıldım 4 tane serum verdiler karnıma bastırma olayını çok merak ediyordum banada yaptılar 2 kez çok can yakıyor dayanılmıycak kadar değil rahim kendini toplasın kanama olmasın diye yapılıyor her 4 saatte bir ağrı kesiciler yaptılar bu sayede hiç ağrım olmadı 6 saat sonra yürütmek için geldiler ilk kalkışı herkez çok zor oldugunu söyledi ama ben hiç zorlanmadım hemen ayağa kalkıp yürüdüm gaz çıkarmadan yemek vermediler sondamı çıkarıp kendimin lavaboya gitmemi istediler gidebildim okadar çok aman aman bir ağrım olmadı açıkçası hamileliğimde kendimi düşünürek çok stres ve panik yaptım burdan sezeryan olucak annelere şunu söylemek çok istiyorum asla benim yaptıgım gibi ağlamayın korkmayın çünkü hiç bahsedildiği kadar kötü değil ben çok memnun kaldım eve gelince hemen duşa girdim hiç ameliyatlı gibi değildim sanki 1 hafta sonra bantlarımı çıkardılar ve şuan 10günlük olduk kızım yanımda kucağımda Allah isteyen herkeze nasip etsin bu yolda olan herkeze Allah kolaylık versin sorularınız olursa sorabilirsiniz 🥰🌸