ElifKarata Elo__35 hazır çorba mi bu pirinç olabilir.hazr gibi de durmuyor ama genelde bu kadar taneli olmaz hazırlar.
ElifKarata Elo__35 ay bilemedim içine sinmiyor sa yeme yani mercimek pişince ayrılınca içinden çıktı demek istiyorsun demi öyle anladm ama öyleyse de kurt olamaz ki
Elo__35 ElifKarata yani ne bileyim yok yiyemem içim bir tuhaf oldu valla bir türlü içemedim şu çorbayı 😂😂
Coolmama_ Mercımegın yanından cıkar bunlar . Beyaz beyaz her zaman olur belkı oncesınde dıkkat etmedınız🙂
Elo__35 elmaelmaelma teşekkür ederim anneme attım oda aynı şeyi söyledi çok bulantım olduğu dönemlerde canım istemişti dışardan söyledim içemedim istifra ettim şimdi de kendim yaptım böyle olunca ağlayacaktım 😂
HayaLim_Panbik Elo__35 at qitsin. Ben huylandigim seyi atarim jep. Suan goruntusu tuhaf geldi bana. Yinede yanlis yonlendirme olmasin
degisimdonusum Mercimek, fasülye, nohut, barbunya gibi baklagillerde olur bunlar. Hamilesiniz diye dikkat etmişsinizdir, yoksa hepsinde pişince çıkar. Merak etmeyin kurtlanma falan yok. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)