OziC Doğum yaptım kızlar 3 gibi hastanedeydim 16.37de doğdu kızım 🙏🏻🥰 teşekkür ederim Allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🤲
Aslan1 OziC merhabalar bende 38+1 im bugün saat 9 gibi suyum geldi bel agrısı oldu birde şiddetlenir diye gitmedim geçti duş aldım uzandım falan geçti suyumda berrak bildiğimiz su gbiydi sizce ne zaman doğururum veya yakınımdır sizde neler oldu
K-Canseven Aslan1 Suyunuz geldiyse doğumunuz başlamıştır. Şu an enfeksiyona açık bir halde evde bekliyorsunuz.
Aslan1 Ladybird06 nişan falan gelmedi o yüzden gitmedim suan çok hareketli ama hafif belim de sızı var
Ahsen2024 Aslan1 doktorunuza sorsaydinz keske su gelişinde direk hastaneye gidilmesi gerekiyor.enfeksiyon riski oluyor galiba
Aslan1 Ahsen2024 oturuyordum koltukta birley sızdığını fark ettim daha öncelerinde akıntım oluyordu onun gibi olmadığını hissettim hemen kalktım çamasırımı ıslatmıştı o derece afedersiniz elimle kontrol ettim berrak suydu
Aslan1 K-Canseven suan için çok hareketli olması dışında bir sorunum yok agrı olmadıkça sancı olmadıkça gitmeyin diyorlar anlamadım bende yarın kontrolüm varmgidicem inşAllah