ElifNilMom Selamm kızlar, biz günümüzü aldık 1 şubatta kavuşuyoruz inşallah hayırlısı ile 😌🐣 sizlerin doğum tarihi belli mi İsimler nedir karar verdiniz mi 🥲 bizimkisi Mert Kağan olacak 🥳
nevamm1 ElifNilMom sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık canım.birde devlette mi özelde mi doğum acaba.
Gamzeli63 ElifNilMom dogum tarihimiz belli değil ama uygulamaya göre 2 şubat. Alperen ismine karar verdik sagliklica gelsinler
Nur_50 ElifNilMom uygulamaya göre 3 şubat normal doğum olarak ilerlediğimiz için doktorum en geç 4 Şubat doğuma alırız dedi. İsmi yiğit eren olacak hem özele hem devlet hastanesi gidiyorum yarın 35 haftalık olacağız 😃
nevamm1 ElifNilMom benimde 33+3 sezeryan günü almadım daha devlette olacağı için 39 dan sonra alıyorlarmış galiba inşallah sağlıkla kavusalim.
Deletedmom_85 ElifNilMom Sare ismi var aklımızda bakalım nasip onu koyar geçeriz herhalde çok da kafa bulundurmaya gerek yook. 32+1 haftalığız. Ortalama subat 2. Veya 3. Haftasına denk gelecek doğum büyük ihtimal. Doktor 39 dan sonra bekletmem diyor çünkü. Hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah. Kaç haftaliksiniz? Sizin az kalmış masallah doğum şekli ne düşünüyorsunuz? 🫥💞
ElifNilMom Deletedmom_85 güzel bence hayırlısı olsun inşallah 🥰 Benim 2. Doğumum olacak mecburi sezaryen normalde uygulamaya göre şubat 14 e geliyor sezaryen olduğu için 1 Şubat olarak belirlendi tarih benim aklımdan ve gönlümden geçen tarih de 1 şubattı zaten babasının doğum günü, doktor da öyle uygun görünce bizim dememize gerek bile kalmadı 🥲 aramızda çok yok 33+5 biz de 🥳
Deletedmom_85 ElifNilMom aminn sağ olun🌺 ay sezaryen olunca tabi tarih verebiliyor doktorlar o da güzel ya günün belli saatin belli tin tin gidersiniz hastaneye artık o gün geldiğinde. Günü belli olunca insan bide ekstra heyecan stres yapar ya. Bizim doğum şeklimiz bile belli değil henüz. Ben normal istiyorum ama çatı muayenesi falan 37-38 de yapılıyor daha çok var öğrenmeme🥹
Ahseney ElifNilMom benimde aynı şekilde canım 😅Şubatın 14 deniliyordu şimdi 2 hafta öne çekti doktor tam anlamadım ama bebeğe göre hareket ediyorlarmış sanırım.Haftaya gittiğimde bakalım son durumumuz ne olucak.
ElifNilMom Deletedmom_85 ya aslında tarih belli olunca ekstra ürküyor insan 🥹 güzelliği de var zorluğu da tabi 😌 Hakkınızda eennnn hayırlısı neyse o olsun inşallah hersey gönlünüzce olsun 😍
Nur_Alp ElifNilMom Bizimde Şubat sonu gözüküyor doğum. Alparslan koyacaz Allah’ın izni ile sağlıkla gelsin şehzadeler 😂😂🐣
SeymaSimsek ElifNilMom bizde ön görülen 14 şubat. Bebeğimizin gelişimi önden gidiyor ne zaman gelir bilemiyoruz. Hala isim seçemedik 😢🥹
Ruyaninprensi ElifNilMom Benimde 12 şubat gözüküyor ama sezeryan olacağım için erken olur daha gün vermediler bana