Yasmiyy Kızlar kayınvalidem bebek doğduktan sonra tuzlarız ter kokmaması için diyor ama bilmiyorum siz böyle bir şey duydunuz mu ne kadar sağlıklı
ASE6154 Yasmiyy sağlıklı bir şey değil bazıları yıkama suyuna 1 tutam tuz atıyor o bile gözüne cildine zarar verebilir, bazıları tuza yatırıyor onda ölüm riski Bile var
Sergul1425 Yasmiyy hayır ya izin vermeyin çok tehlikeli bnm kayınvalidem de dedi yapayım izin vermedim ter koksun sıkıntı değil dedim onun terle de alakası yok toplu taşımada leş gibi kokanlar var onlar da kesin tızlanmıştır😀
2bebekannesi3542 Yasmiyy çok tehlikeli😏 eşimi tuzlamış mıydın diye sor😂 ee kokuyo işe yaramamış de geç😬
Yasmiyy 2bebekannesi3542 ya eşime de yapmış öyle ter problemi yok eşimin ama her bebekte aynı etki olacak diye bir şey de yok bebeğime zarar da verebilir ama yaptrmamak en iyisi
Melosunannesii Yasmiyy iki bebegimde yaptılar sağlıklı değil ama bizim ki tuzla olmuyo bı ağaç var onun kabuğunu un haline getiriyorlar içine az tuz damla sakızı rendeliyolar saçma yani 10 ar dakika sariyolar bebeği sözde kokmasin annemde beni tuzlu suyla yıkamis
2bebekannesi3542 Yasmiyy kokmadığını kayınvaliden nerden bilecek, ikna yöntemi bu ciddiye almadan onu da inada bindirmeden geçistir. Gerçekten tehlikeli.
Minigiim-vebenn52 Yasmiyy benide yıkamışlar ama ter kokusu oluyo yani bu hormonsal bişi o yüzden inanıp yapmayın
Yasmiyy 2bebekannesi3542 aynen canım doğru diyorsun zaten hiç kafama yatmamıştı o her şeye karışmayı çok seviyor zaten
Yasmiyy Minigiim-vebenn52 yok yok yaptırmam asla ilk defa duyunca şaşırdım bencede hormonal tuzla ne alakası var bağdaştıraamadım
Minigiim-vebenn52 Yasmiyy sen kaynanana bi kilo tuz al ver her banyoya girerken döksün kafasından aşağı deşwllwöaösö