Merve-metin evet evet bende oyleydim. Ovulasyonda citf cizgi gorunce yani yunurtlama girunde degerlendirdigimde kesin gebelik olur diye dusunuyodum sonu husran oluyo. Ovuakston testi cok mantikli bisey ama hi o kadar da cok fazla stresli bi zaman. Ben 1 yil kullandim biraktim sonra. Bjraktiktan 1 yik sonrada hamile kaldim dogla yolla aykarca denedik catlatma ignesi klomen kulmandim hic bi ise yaramadi. Aylarca dogal yolla dndik olmayinca asilama yapalim dedigimiz o ay hamile kaldim. Asilamada hamile kalirim diue dkim oldugum icin iliskiye bile cicuk olsun diye girmedim zevkine girdim ki hangi ara oldu inan ki bilmiyorum. Cunku cok oyle iliskiye de girmedik degerkendirmedik nkrmalde iliskiden sorna yatardim yarim saat ama uatmadim bile sen düşün ama rabbim nasip etti simdi 21 haftaligiz tek dicegim su 3 yildir aylarca dogla yolla denedik doktora gittik falan filen hepsi bos. (Bi sirunumuzda yoktu) en onemlisi stres stres stres. Baska hic bisey degil hamile kalmayi aklindan silmen lazım. Ben simdi diyorum ki aylarca ozenerek deneim ettim biseyler yaltim fekan ama hic ozenmedigim ayda oldu demek ki isin sirri kafandan silmekmis. Mumkunse kafandan sil oncelikle akisina birak iliskiye bile zevk icin gir gebelik icin degil inan ki bak ben bu surecteyken herkez banak sfandan sil sil sil diyidu ne alaka diydoum megersem asil engel kafada bitirmemekmis baska hic bisey degil kzum ☺️ rabim isteyen herkeze ama herkeze nasil etsin insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻