aslanmom__ Naaagihannnn benimde sol bacağımın üst kısmından yanlara doğru kasığına doğru ayaga kalkarken bazen otururken çok ağrım var 7 haftalıgım ve cok korkuyorum
Esule Naaagihannnn ben şu an 18.haftadayım uykudan uyandıracak derecede bacak ağrısı olluşmaya başladı. Çevremdekiler magnezyum ekiskliğinden diyolar yılbaşından sonra doktora gideceğim. Bakalm o ne diyecek 🤔
Naaagihannnn aslanmom__ korkma rabbimin izniyle hic bsey olmaz. Ben kizimda hic bole seyler yasamadm bu biraz farkli gecio oyuzden soruorum ama aklima kotu bisey getirmiorum .
aslanmom__ Naaagihannnn benim teyzem ebe ona sordum bu sabah magnezyum potasyum eksikliğinden olur dedi muz ye günde bir tane maden suyu iç dedi
aslanmom__ Esule ya aslında böyle bacağın aşşapı kısımlarında bişey yok yukarıya böyle kasığımın oraya doğru yayılıyor ağrı mesele yatakta dönerken dediğin gibi uykuda falan otururken tam kalkarken korkma ama besinlerden al takviyeni
Salicbulutt Esule Aynı durumu bende yaşıyorum kalça kemiğimin içindeki kemikten diz kapağıma kadar ağrıyor sağ bacağım ağlamaktan kötü oldum 2 gündür