Neslihansph Bugün doktara gittim bugün yüksek ihtimal erkek dedi böyle deyim te sonra değişen oldumu hiç
Emineymen Neslihansph banada 16.haftada %70 erkek dedi değişmedi 🤗 35haftalık olduk az kaldı kavuşmaya 🤗
ozdenarda merhaba kizlar 😁😁ikili taramamda doktorum kiza benziyo dedi aradan bir hafta gecti baska doktora gttim erkek dedi iki hafta snra tekrr erkek dendi bugunde kizim oldugunu ogrendim 😀😀17. haftamdym 🤗🤗hala suphe varmk dersenz tabikide var
Denizim ozdenarda aaaa simdi kizinmi oluyor dediler 😊 hayirlisi olsun canim,kiz cocugu candir, saglikli olsunda🙏🏻 Bende cok merak ediyorum
ebrukync bizde12 haftalıgız doktor %80 erkek dedi ama net kesin erkek demedi acaba degişirmi ve cinsiyet i kesin ögrenmek için 12 hafta cok erken degilmi 🙃
ebrukync ozdenarda ikinci hamileligim ilki de erkek bi kzıım olsn istiyorum % 20 ihtimali düşünüyorm kz olabilirmi acaba net bişi söylemeyince merak ettim degişirmi diye 🤨☺
Edatalha ebrukync aynı bende senin gibiyim bi tane oğlum buna da 15 haftalıkken erkek dedi doktor içimde de kız çok vardı bi ihtimal değişir mi acaba diyorum ama sanmıyorum da pipisini çekmişti çünkü yarın kontrole gidicem tekrar bakalım ne diycek bu arada bugun tam 18 haftalık olduk
ozdenarda Denizim evet canm kız dediler 🤗🤗devlet hastanesnde radyolog dedi cumarteside ozelde randevum var ordada duyarsm kizimi tamdr 🤗🤗