Mefii34 10+6 haftalık hamileyim ve aşırı sırt ağrım ve kuyruk sokumu ağrısı var bilgisi olan varmı normal mi?
Lagertha_ Mefii34 benim de çok ağırıyordu özellikle yatınca ve pozisyon değiştirince şu an 20. Haftadayım hafifledi ağrılarım. Doktorlar kanama olmadıkça normal diyor
Ladybird06 Mefii34 Özellikle kuyruk sokumunu ağrısı magnezyum eksikliğinden olabiliyor, doktorunuza sorun isterseniz durumunuzu.
Nur_Alp Mefii34 Ayy çok çektim çok kötüydü o günler şuan 30 haftalık oldu bebek rahatladım eskisi gibi ağrımıyor artık ama siz yine de doktorunuza danışın haberi olsun
Karahaninannesi Mefii34 bende 9+2 yım bugece kuyruk sokumu agrısından ama tek taraflı yatamadım bacak arama kadar vurdu sag tarafa korktum ama yazmadım doktoruma normal mıymıs ?
Mefii34 Lagertha_ benimde aynı yatınca daha çok oluyor normalde çalışıyorum yatınca sanki bir anda vucut kendini bırakıyor ağrılar başlıyor gibi
Mefii34 Karahaninannesi kanama olmadıkça normal diyor fakat doktor herkesde iyi bilir her annede farklı belirtiler olabiliyor
Lagertha_ Mefii34 ne hikmetse salonda yatarken değilde gece yatağımda yatarken ağrırdı bazen eşime tutunarak dönerdim. 18e geldiğimde hafifledi umarım sizinde en kısa zamanda geçer
Karahaninannesi Mefii34 evet doktorumla görüştüm şimdi kanama olmadıkca normal dınlen dedı parol alabılırsın dedı