Hulo2105 Bende 2 dir gidiyorum son adet tarihim 11 kasımdı. İlk kontrolde geç döllenme dedi sat 16 dedi. Bugün gittim sat 18 dedi bende anlamadım😅 ilk aylarda böyle oluyor herhalde tam haftayı bilemiyorlar. Korkma canım ne güzel bebişin var tadını çıkar❤️
birmeleginannesi_ Hulo2105 sağol canım rabbim sağlık versin cidden çok stresli bı haftalar bu haftalar
Angelipk birmeleginannesi_ ilk önce sakin olmalısın emin ol stres üzüntü herşeyden beter anlıyorum bende 3 bebeğimi kaybettim ama şimdi elhamdülillah3 bebeğime hamileyim bu hamileliğimde bende öyle oldum geç döllenme dedi doktor adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekirken 5 haftaydı keseyi göremedik sonra gördük tam rahatladım bebek görünmedi sonra görüldü başka bi doktora başladım o kadar rahatlattıki beni bazen ölçüler öyle olabiliyor şuan tam haftasına göre uyumlu sağlığı gelişimide güzel cinsiyetini bile öğrendim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama bi kere böyle oldu diye hep kötüyü düşünüp çağırma
HMBD birmeleginannesi_ Tabikide anlıyorum canım kendinimizi yorarak olacakların öne geçemeyiz demek istiyorum
Angelipk birmeleginannesi_ yok canım kalbini ferah tut elinde olmuyor insanın anlıyabiliyorum ama kafandan atmaya çalış
HMBD birmeleginannesi_ internet te kalp atışını dinleten cihaz var istersen ondan al istediğinde dinlersin😌
birmeleginannesi_ Angelipk yeri geliyor atıyorum ileriyi düşünüyorum hayal edebiliyorum bu sefer dogucak diyorum işte bazen yeri geliyo böyle stresli oluyorum:(
livasmomm birmeleginannesi_ vardir evet ama senin aile hekimin nerdeyse oraya zaten hamile oldugunu bildirmen lazim aşıların falan olacak çünkü ordaki hemsire surekli seni arar d vitamini falan verir ic diye baya ilgileniyorlar bi sorun oldugunda o hemsireyi arayabiliyorsun gun içinde
birmeleginannesi_ livasmomm şu ana kadar hiç yaşamadım bu durumu bildirdiğimde numarada verdiler aramam için ilgisizler bjzim burda biraz.. memleketimde de dediğin gibi ama buralar değil