1palyaco Bana doktorum 34.haftaya kadar kullanırız dedi fakat coraspin in prospektüsünde hamileliğin son 3 ayında kullanılmamalıdır diyor? Siz ne zamana kadar kullanacaksınız/kullandınız, doğum yaptınız mı?
Sevvaldal 1palyaco ilk çocuğumda ben de 34-35 haftada bıraktım. 37+2 de doğum yaptım. Çok şükür hiç bir problem olmadı. Şimdi de 15 haftalık hamileyim. İlk günden beri iğne ile birlikte kullanıyorum.
Yeliz3503 1palyaco ne için kullanıyorsunuz acaba bende kullanıyorum da varis problemim var sizde bu yüzden mi
Minigiim-vebenn52 1palyaco 34üm doktor dün bıraktırdı iğneye geçirdi son ana kadar iğne kullanıcakmışım
1palyaco Sevvaldal normal doğum mu yapmıştınız ? Bende iğne ile birlikte kullanıyorum . İğneyi doğuma kadar hapı 34.haftaya kadar dedi doktorum.
1palyaco Yeliz3503 benimde varisim ama ondan dolayı değil . Kan pıhtılaşmam çıktı oyüzden kullanıyorum .
Yeliz3503 tgba-17 hem vajinal varisim var hemde ayak bileğim örümcek ağı şeklinde mosmor varis oldu hamilelikte doktor pıhrılaşma olmasın die kor aspirin verdi.