Sevde11 Dun kontrol için gitmiştik,hiç aklımda cinsiyet yoktu belli olmaz diye sormayacaktim, doktor bak bu da pipisi dedi o an şok oldum🥰çok güzel bi duyguydu inşallah sağlıkla kucağıma alırım sizler kacinci haftada öğrendiniz cinsiyeti🤩
Vhhemho61 Sevde11 bende tam 11 haftalıkken %90 erkek dedi doktor ve doğdu erkek değişmedi şuan 3 yaşında 🤲🏻🩵 doktorun tecrübesiyle alakalı sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah hepimiz tabi 🤲🏻🩵
Esrapmuk Sevde11 bnde 11+5 te öğrendim erkek şuan 17 daha erkek değişir diyenlere inanmayın bilen doktor biliyo
2cibebis TwoPearls banada 11 haftalikken kiz dedi 16da erkek dedi ayrintilida daha net belli olirmu acaba kiz istiyorum bende😀 saglikli olsnlarda gerci 1 oglum var
TwoPearls Sevde11 Tabi önemli değil sağlıklı olsun da eşim takılıyor bana konuyu kapatcaktın nasip değilmiş erkek olana kadar diye 😂
ozlemeymen07 Bende 11+4de ikili tarama testinde 0grendim kiz demisti suan 16 haftaligim 18 haftayken perinatolojiden randevum var kesin cinsiyet belli olur bakalim saglicakla gelsinler