Momlia Kızlar acile gitsem bebişin kalp sesini dinleyebilir miyim iki gündür evham yaptım sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum randevu alamıyorum çok uzak tarihlere var acilde bakılır mı kalp atışına bilginiz var mı?
babyy__ Momlia kuzum öyle akfana göre gidip kalp atisini dinleyeyim olmuyor en kòtü kasık agrim var de yada baska bisey zaten tebbir için bakiyorlar bebege oyle duyabilirsin
NewbieMommy Momlia canım sağlık ocağına randevusuz gidip isteyebilirsin. Bizim burda bakiyorlar ben 1 kere hareketsi gibi geldigi için gittim hemen baktılar sağolsunlar böyle durumlarda çekinmeyin gelin dediler.
Momlia Hilal2901 15 haftalığım bir şikayetim yok ama sürekli karnım çıkmadı bebek hareket etmiyor diye düşünüp duruyorum
Yagizinannesi_ Momlia Böyle hamileliğini zehir edersin kendine rahat ol biraz stres yapma birşey olmaz allahın izniyle
iremm00 Momlia hareket etmesi için erken ki şuan 2. Tremestir ztn hamileliği hissetmediğin dönem cnm evham yapma
HayaLim_Panbik Momlia kiz daha 15 haftalik karin oyke hemen cikarmi niye evham yapiyorsun? Kotu dusunme
Aseer Momlia acile randevusuz gidebiliyosunuz, yalnız orda karnım ağrıyo şiddetli va demelisiniz ki randevusuz sizi kadın doğuma yönlendirsin
Momlia NewbieMommy sağlık ocağını arayıp sordum 20.haftadan önce bakamıyoruz dedi cihaz zaten küçük bir şey dedi
Handesel Momlia canım bu haftalarda karnın çıkmaz zaten bazen varmış gibi hissedersin çıkmış gibi gelir ama genelde çok yemek yediğinde gaz varken filan olur sen evham yapma kalbini ferah tutmaya çalış hamileliğin tadını çıkar 😘
Momlia Handesel ah ah dediğin gibi çıkmış gibi de hissediyorum yok gibi de hissediyorum sakin kalmaya çalışacağım teşekkür ederim 🥰
NewbieMommy Momlia tuhaf gerçekten ama bu kadar evhamlıysanız fetal droppler satılıyor trendyolda falan 500-600e falan var alıp evde kendiniz dinleyebilirsiniz sürekli olmamak şartıyla zararı olabilir emin değilim
busbus14 Momlia hayır tabi ama cihazları küçük ve sadece kalp atışını dinliyolar o da en net 20de duyuluyor yani sen şimdi gitsen dinlemeye çalışsalar duyamazlar yine aşırı stres yaparsın
Momlia HayaLim_Panbik bir an önce çıkmasını istiyorum sanırım bir kaç kere de hareketini hisseder gibi oldum iki gündür hissedemeyince çok düşünür oldım 🥺🥰 evde yalnız kalmamam lazım sürekli kendimi dinliyorum