Tugbacds Kızlar merhaba doğuma kaldı son 60 gün hala medicana beylikdüzünde doğum yapan yada direk medicana nın her hangi bir hastanesinde doğum yapan kimseyi bulamadım bilen yardımcı olursa sevinirim.
gokyuzununogrencisii Tugbacds benimde son 60 gün ❤️ tabii inşallah bi aksilik olmazsa normal doğum olursa 🤗🤗 ikinci kızımı bekliyorummmm🌸
Tugbacds gokyuzununogrencisii ilki de normaldi sanırım bende normal istiyorum doktorum bana bıraktı ama korkuyorum da bi yandan benim ilk doğumum olcak 🙈
gokyuzununogrencisii Tugbacds ayy ilkler bambaşkaa❤️ evet 5 yaşında şuan kizim normal doğum yaptım o zaman, inşallah buda normal olur sezaryen bana daha korkutucu geliyor ameliyat ya kesi atılıyor sonuçta 🥴🥴 Rabb’im kolaylıkla hayırla kavuşmamizi nasip etsin inşallah 🌸
Tugbacds Umayym yani her şey yolunda giderse normali bi denemek istiyorum ben tanıdığınız var mı medicana da doğum yapan peki memnun mu falan bi bilginiz var mı süreç nasıl ilerliyormuş orda
Tugbacds Ravzaveannesi06 sizin daha da yaklaşmış 🙈 bazen acaba orda dursa mı bebiş diyorum içerde büyüsün işte 😂 siz ne düşünüyosunuz sezeryan normal
Umayym Tugbacds ntsye yarın giricem inşallah 34 haftamda ondan sonra görüşlerimizi sıklaşacak demişti doktorum
Umayym Tugbacds doğum yapan kimse yok ben doğumdan önce bu doktora gidiyordum çok memnundum devam ettim ama oda süsleme foto çekimi yokmuş sadece kendi anlaştıkları fotoğrafçı yada organizasyon varmış onları teklif ediyorlar sadece ondan biraz mutlu degilim
Tugbacds Umayym aaa o konuda benim doktorum hiç bilgi vermedi biz kendimiz yapcaz süslemeyi valla fotoğrafçıda tutmayı düşünmüyorum bi oda konusunda araştırma yapmam lazım sigortayla gidiyorum fark verip vıp tutabilirim belki
Umayym Tugbacds kendinde süsleme yapamıyorsun bildiğim kadarıyla hastanenin kuralı bu şekildeymiş hastane yatış yönetimiyle görüşmüştüm