ilkheyecanim96 30 yaşında doğuracak olup kız bebeği olan var mı? Ya da 30unda kız bebek doğuran ? Çin takvimine göre 30 yaş hep erkek diyor merak ettim 😀
ecembugra53 ilkheyecanim96 😂😂 o takvimlere inanma sacma sapan seyler hurafe inanclar hep kuzum sen Allaha dua et Allahtan iste 🙂gönlüne göre versin Rabbim
mervemurat16 ilkheyecanim96 ben kendime göre hesapladım 28 yaşındayım erkek diyordu kızım olacak tutmuyor hiçbir takvim☺️
Guzelanne3435 ilkheyecanim96 hesapladım kendime 30 yas erkek çıktı ama kızımız olcak 😊 yani gerçek değil bence
ilkheyecanim96 ecembugra53 inandığımdan değil herşey rabbimin hikmeti ama yanlışa denk gelmedim ya şaşırıyorum 27 yaşındayım ben 😀
Seymaaktass Evinuuu hayır ordan yanıltıyo genelde. Hamile kaldığın yaş ve hamile kaldığın ay tablosu var hesaplamanın altında hemen. Hazır tablo. Ordan bak orası doğru çıkıyor.
2prensesannesiiii ilkheyecanim96 kızımda baktım doğru çıktı kızım oldu doğruluk payı %80 zaten %20 tutmama ihtimali var
SumeyyeTpl 2prensesannesiiii çin takvimi rus takvimi kan sayımı vs hepsini yaptım hepsinde kız çktı tam inandım güzel elbiseler alıcam fln dedim doktor kontrolunde erkek çıktı ve ben şok.😂
MorKelebek54 ilkheyecanim96 valla bana da cin takviminde kiz cikti ama erkek bekliyoruz. Tutanlardada zaten basak secenek yok ya kiz ya erkek dicek sans eseri yani bence o çin takvimi