Altin23 Sudenaz0105 41 gün önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. O kadar rahattı ki 3 ayım ne midem bulantı ne başka sorun yaşadım. Şimdi diyorum ki bir bebeğim olsun sağlıklıca her gün sabah akşam 9 ay boyunca kusmaya razıyım
Sudenaz0105 Altin23 hem fikirim güzel şeyler bunlar yaşamak isteyen o kadar çok kişi varki 🥺🥺 başınız sağolsun😔
Ebruyi Sudenaz0105 çok küçük olduğu için doktor dışarı yansıyamayacağını söyledi ama ekranda gösterdi yanıp sönen noktacıklar vardı biri çok netti diğeri arada kaldığı için zor bulduk🥹
Altin23 Sudenaz0105 Allah razı olsun, gerçekten öyle çok çok istiyorum inşallah en kısa zamanda yeniden olur 🥺
Pamuk7 Ben ilk 3.5 ay boyunca baya bulandim kustum sonra bi kesildi o kesiliş.. ve simdi 7 aylik olduk mide yanmalarim ve bulantilarim basladi gene.. yeterki bebisim saglikli sihatli gelsin herseye raziyim ama tabi kolay olmuyor bu bulantilar..
Smyye0303 Sudenaz0105 ilk hamileligimde kustugum burnumdan gelmişti ikinci düşuk olan bebeğimde sadece bulantı vardı bı iki kere kusmustum belki başka yok bu üçüncü bebeğim buda bulantıli geçti hamileligi öğrenip 2-3 hafta içinde başlıyor zaten 😐