Ummuhnm 4haftalık gebelik yazıyor kan bugün verdim testim silik belirgin çıktı beta kaç oluyor tahmini yazarmısınız 🫶
Sudenaz0105 Ummuhnm yaa bende merak ettm sonucunu şurda bekliyeyim😃 hesabıma göre bende 4+4 test kop koyu oldu ilk gölgeyle öğrendim erken öğrenmek daha zormuş ya gidipte birşey göremeyeceğini bilip hamilede olduğunu bilmek zor😂♥️
KFeyza_ Ummuhnm canım kan tahlili verdiniz mi ? Beta sonucuna göre hafta hesaplanmıyor son adetinizin başlangıç tarihi neyse o haftanızı belirliyor
Sudenaz0105 Anonim189 13 yine iyi ben 8/9 günlük ahahahahah elimde gebelik testi kalmadı her gün yapıyordum emin olmak için yükseliyo mu diye iki ay önce düşük yaptım almanyada yaşıyorum kan da verilmiyor burda testlerle idare ediyodum🥺😅
Ummuhnm Anonim189 evet ya geçmiyor zaman durdu rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ilk hamileliğimde kalbi durdu 9haftalıkken inşallah bidaha bu acıyı yaşamam kimse yaşamaz 🤲🏻
Aleynaceyhannnn NM_mom ay sonunda böyle düşük değerli birini daha gördüm ya hangi tartışmaya baksam çok yüksek değerler gördüm benim değerim 119du acaba bende bir sıkıntı mı var diye düşünüp duruyordum 🤦🏻♀️
Hilalll1616 Bat 26 aralıktı, regl tarihimden 3 gün önce 23 ünde verdim 31 , 25 inde verdim 97 28 inde verdim 520 çıktı. Çarşamba gününe doktor randevusu aldım bakalım. Gerçekten çok heyecanlı, bir şeyler var ama doktora gitmek için beklemek garipmiş 😅
NM_mom Yok canım olur mu öyle şey🌸 1. Hamileliğimide 2057.96 hcg ile öğrenmiştim. Değişiyor yani herkeste