Narineee Merhabalar 24 Aralık beta sonucum 2 binlerdeydi dün 28 Aralık beta sonucum 8 bin 500 lerdeydi kaç haftalık sizce doktora gittim kese var bebek oluşmamış dendi haftası söylenmedi. 🙃
TazeAnne02 Narineee Benim de ilk muayenem de kese oluşmuştu ama bebek yoktu o zaman 6+0 yani betaya göre haftalik hesaplanmiyor maalesef. Son regli tarihiniz kaç ona göre hesaplıyoruz genelde doktorlar
Selinmoon Narineee bu betayla kese oluşması gerekiyor ama . Bebek biraz daha geç görünür evet son adet tarihin ne zaman?
MadameNoire Narineee regl tarihin sabit ise hesapla 7 nci hafta gidip görebilirsin insaAllah.. eğer geç döllenme oldu ise 8 de de gorebilirsin..
Ummuhnm Kızlar test yaptım silik baya belirgin çıktı adetime göre de 4haftalık yazıyor kan verdim beta kaç çıkar sizce
TazeAnne02 Narineee gayet normal haftaya bebek görünür kese de ben yine de biraz fazla beklemiştim 9. Hafta da hem bebişi gördüm hem kalp atışlarını ☺️
Ayaz_Aybars_mom Narineee mrhb bnmde son adetim 13 kasim uygulamaya görr 6+5 gunluk olmam getekiyor ama.p.tesi muayrne oldum bigun 5.haftama girdim. Bazen uygulama yanilta biliyor yani onu demek istiyorum doktor net soler haftanizi
Narineee Ayaz_Aybars_mom yaaa şuan bugün tam 5 haftalık mi bebişin cnm ben daha doktora gitmedim uygulamaya da bakarsam 6 hafta beş gün olarak
Ayaz_Aybars_mom Narineee evet canm bnmde ayni gozukuyor ama ultrasonda 4+5 cikti bugun tam 5 haftalik oldu ve keseyi gordu doktor 2 hafta sonra kalp atisi istedi