Hayriyebes Kayseri’de yaşıyorum 29+3 haftalık hamileyim Kayseri’de nerelerden neler alınır falan önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim 🥰
Tubissyy Hayriyebes merhaba bende kayserideyim 27+1 olduk ☺️ düvenönünde onur diye bir yer varmış gidip bakma şansım olmadı ama ihraç fazlası ürünler varmış
Grkmplt Hayriyebes Hayriyebes ben de kayseri de yaşıyorum 17+2 olduk ikizlerimle memorial de özguc altun a gidiyorum
Yaseminanc Ben de Kayseriliyim düvenönünde civil var. Sonra köşk mahallesi tarafında minimoda tıpıştıpış var. Buraları tavsiye ederim. Onur giyim filan kaliteli değil.
Esra2288 10+1 ile kayserideyim hangi doktorlara gidiyorsunuz acaba ben sistem eda hanıma gidiyorum kıyafet konusuna gelirsek evet onur çok uygun ama ağzı gözü yamuk kıyatlerşn yada beden bulmak aşırı zor
Asilmom50 Esra2288 ben yaptırıp yaptirmamakta çok kararsızım fiyatı nedir biliyor musunuz ikili tarama testinin
Asilmom50 Esra2288 devlette randevu alsanız bile daha önce takipli doktor olması gerekiyormuş galiba ama bende denicem bi şansımı