Erzurumlianne Günaydın, 16 haftalık hamileyim ve geçmeyen öksürük var boğaz yanması ama yutkunmakta zorlanıyorum.😢Benimle aynı durumda olanlar veya atlatanlar ;ilaç kullanıyor musunuz,neler yapiyorsunuz, yardımcı olur musunuz?
Cns0808 Erzurumlianne gunaydıınlar, aynı durum bende de var , ilaç kullanmıyorum ama sıcaksu ,limon ve balı karıstıp içtigimde rahat edıyorum
Rabiul Erzurumlianne serum taktırdım boş serumdu ama en azından parol boğaz ağrımı kesti şuan burun tıkanıklığım ve öksürük var öksürdükçe kasıklarımda kasılma oluyor canım çok yanıyor ballı ıhlamur içiyorum başka bişey içemiyorum zaten 😭
Aysemm44 Erzurumlianne Ben atlatm 1 ay boyunca öksüryordum ben bol limonlu çay içtim ama aşırı sıcak şekilde içtim soğumasını beklemiyordum porakala şeker döküp yiyordum bi yerde okumuştum denedm zaten ondan sonra 1-2 günde geçti çok şükür şimdi bişey yok doktor ilaç yasak dedi ağrı kesici hariç oda işe yaramıyor zaten
Erzurumlianne Cns0808 geçmiş olsun size de. Şimdi uyuyamadim öksürükten. Ihlamur yapacağım inşallah iyi gelir
Nili4321 Erzurumlianne 35+4 resmen öksürük komasına giriyorum karnım yırtılacak ağrıdan. Dün doktora gittim bitkisel bir şurup verdi daha 2 kez kullanabildim ama yine de azalttı isterseniz doktorunuza sorup alın sizde. Adı grintuss
Cgdmerl Erzurumlianne ben 10 gün çektim sonra burda birisi bana pekmez tereyağı kaynat sabah akşam 2 kaşık iç dedi 2 günde kesti çok şükür. Öncesinde denemedigim şey kalmamıştı
Mercimeek Erzurumlianne doktoruna söyle bebeğim antibiyotik uygun görebilir sende bolca c vitamini tüket ballı süt iyi geliyor bol su iç
Cucu_01 Erzurumlianne 30 haftalığım 1 haftadır öksürük beni mahvetti ilaç maalesef kullanamıyorum ama aktara gittim dutnkurusu aldımmkaynattım bugün içiyorum inan öyle rahatlattı ki keşke başından alıp içseydim
Erzurumlianne Cucu_01 evde var ama idrar enfeksiyonu için kullanmistim.yine yapar icerim teşekkür ederim
Cgdmerl Erzurumlianne bir kaşık tereyağını karşılık 3 4 kaşık pekmezi birlikte kaynatabilirsiniz ben önce tereyağını erittim içine pekmez koydum bi taşım fokurdattım. Biraz fazla yapmışım, her seferinde yeniden yapmadım onu tükettim ama yağlı şeyi direkt soğuk içim almadı, ısıtırken benmari usulü ısıttım tekrar ateş göstermek istemedim.
Nazlii_ Erzurumlianne ah canım bende çok kötüyüm birde alerjik astımım öksürmekten ciğerlerim düşecek. Ihlamur nane limon bal hepsini deniyorum hala fayda ettiğini söyleyemem. Ne yapacağım bilemiyorum sanki boğmaca olmuşum öyle bir öksürük boğazımı sıkıyorlar gibi. Aç karna sarımsak yuttum bakalım o fayda edecekmi