Serendipity16 Hndav bende 4 aylığım benimde arada oluyor doktor ilaç veriyor genelde gaviscon içiyorum ben
Esra_4774 Hndav gaviscon mide rahatlatmasıns birebir muz, salatalık, ve hafif isitılmış süt bunlar varsa tüket canım biraz rahatlarsın
Dodomom Hndav 25 haftalık bitiyor yeni başladı. Az önce mandalina yedim unutmuşum bir yandı hemen sade maden suyu içtim geçti .
Sdtnrsvn Benimde üç ay bittikten sonra mide yanmalarım başladı. Ekmek pilav patates gibi ürünleri çok tüketmemeye çalış. Laktozsuz süt tüketebilirsin, yoğurt tüketebilirsin. Ben bunları yaptığım da rahatlıyorum. İnşallah sende rahatlarsın.
Beritan33 Lalemmm12 benimkini hiç biri geçirmiyordu maalesef doktorun yazdığı rennie şurup dışında oda yarımsaatt iyi geliyor şişeler bitirdim hala da öyle
Lalemmm12 Beritan33 çok soda içme kız 😃 baharatlı şeyler yeme normal kahvaltılık sabah bir tane soda hakkın var ama yani afedersiniz gegirme ile içindeki gazı çıkar ki miden rahatlasın
hmyroztl 37 haftalığım deli gibi mide yanmam Ca internette ne yazıyorsa denedim en son rennie şurup işe yaradı çok iyi geliyo
OYKUmom Hndav dolaptan çıkmış soğuk sütü yavaş yavaş içmenizi önerebilirim bana tek iyi gelen şey anında kesiyor yanmayı
AselinAnnesi12 Renni çiğneme tableti birebir geldi banada çiğneyince sanki yangının üzerine bir kova su dökmüşüm gibi hissediyorum kendimi 🥰