hatice_x Progestan kullanıp normal doğum yapanlar var mı aramızda . bugün bir konuya denk geldim progestan normal doğumu ve rahim ağzını sertleştirdiği için açılmayı zorluyormuş diye var mı böyle birşey?
Selinmoon hatice_x hiç duymadım zaten sadece 1 kutu kullandım ben , bebeğim iyi olsun da sezeryan olurum çokta önemli değil ☺️
dolunay__ hatice_x Vallahi ben de diyorum benim Oramı niye hiç açılma yok😂😂😂 olabilir mi gerçekten böyle bir şey
teacher-mom21 Valla ilk günden beri kullanıyorum düşük ve erken doğum riskim vardı varsın doğum zorlaşsın ama bu iki ihtimal olmasın :(
Esraaaa1995 Ben hamileliğin başından doğuma son bir hafta kalaya kadar kullandım rahim ağzı kalındı epey iki santim açıklıkla hastaneye gittim rahim ağzımı fitil ile yumuşattılar normal doğum da yaptım
Nisanyagmurum hatice_x doktorum faydasi var zararı yok demişti çok şükür 36 ya geldik bıraktık doğumdan sonra bilgi veririm nasipse
beyhan3678 hatice_x 16 haftalık düşük riski için verdi birde kasık ağrım da var 1 ay kullandım dün yine kontrole gittim yine yazdı
hatice_x Selinmoon orası öyle ama o kadar sancı çekip sonradan açılma olmadığı için sezaryene girmek de kötü olur :(