Buse457 Kızlar 26+3 haftalık hamileyim hiç bişey yiyemiyorum sabahları mide yanması ve bulantısıyla uyanıyorum akşamlarıda aynı şekil çok kötüyüm doktora gittim herhangi bi ilaç vermedi sizin önerileriniz nelerdir hzılı geçirecek bişeyler arıyorum 😔😔
Dmbal Buse457 benim 15. Haftada başlamıştı. Mide bulantısı ilacını bıraktıysan kesinlikle tekrar başlamanı tavsiye ederim. Ben 28 haftalığım hala prilam içerek hayatta kalmaya çalışıyorum 😂 neredeyse acılarımı %50 azalttı diyebilirim. Ekstra olarak o kadar çok şurup kullandım ki hiçbiri fayda etmedi. Rennie tablet kullanıyorum o anlık olarak çok rahatlatıyor. Onun dışında yemeklere dikkat etmek gerekiyor.
Elffyns Buse457 evet şurup ferahlatıyor karbonatlı gibi zaten ama benim çok yanmam vardı hala var sadece böyle 3 4 saat rahatlatıyor sonra yine içiyorum
Buse457 Benimde aynı şekil çok yanıyor bişey yedikten hemen 10 dakika sonra çıkarıyorum ve midemde zehir olmuş acı acı kusuyorum 😔
tugbakguns Buse457 ben de bir aydır çok kötüydüm gaviscon bile işe yaramıyordu ağlıyordum artık doktorla konuştum da bana Lansor mide koruyucu verdi iki gündür uyku uyuyorum valla
Buse457 Bende dünden beri içiyorum çok iyi geldi rahat uyku yattım valla bu zamana kadar içmediğim günlere üzüldüm😄