Lenalena Arkadaşlar 39+1 haftalık oldum sabırsızlıkla bekliyoruz siz kaç haftalıksınız doğumunuz yakın mı acaba bizimki yılbaşında mı gelir
Ata1-meri Lenalena inş yılbaşında olur bu kadar bekledi bari bi kaç gğn daha beklesin diye düşünüyorum ama gerçi nasip 39+0 ıkı gün önce nişanım geldi ama sancılarım düzensiz oldugu için uyudugumda sancı olmadığı için panik yapıp gitmedm bekliyorum
Lenalena Sephora31 Ata1-meri bende nişam falan gelmedi doktor 04.01 tarihinde benek gelir dedi o da %5 ihtimalle ama en son 18 aralıkta kontrole gittim son randevumdu şimdi bekliyorum
Sevgitekin 38+3 olduk daha kanala bile girmedi benimkisi ☺ ocağı bulucaz gibi bakalım .sizinki kanaldaysa yıl başında olması ihtimal tabi yüksek☺ sağlıkla kavuşun
zekpare Lenalena 38+3 nişan geldi, 2 cm açılma var, doğum pozisyonunu aldı, başımız da kanalda bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🥹 sancı ve suya dair hiçbir şey yok halaa
Sephora31 Lenalena bende 38+1 ama yıl başından önce olsun istiyorum çünkü hastane paket vermiyor yıl başından sonra zam yapacaklar
Blueberry0 Lenalena 39+1 nişanım geleli bir hafta oldu. Açıklığım ne durumda bilmiyorum doktorum öncesinde yapmıyormuş çatı muayenesi vs. Baş aşağı duruyor ve kanalda. Her akşam sancı ve kasılmam oluyor ama Gelen giden yok😂 Salı günü doktorumla konuscaz ne yapacağımızı 🤣