Yasminnim Doktorun isteğine kalmış birşey mi biz kendi isteğimizle neden yptıramıyoruz zararı yoktur heralde bilgi edinmek için yazdım kızlar
cokbilmismom Yasminnim benim doktorum gerek görmedi yaptirmadim. Genelde 2li testi sorunlu çıkanlara digerlerinide yaptırıyorlar diye biliyorum ben.
Waffleveliyaninannesi Yasminnim ikilide sorun çıkmazsa doktorlar üçlüyü yapmıyor. Ben ısrar ettim emin olmak için ama yapmadılar görüştüğüm tüm doktorlar gerek yok dedi
Zeytop 3 lü ve 4lü taramalarin doğruluk oranları %60 larda yani aslında çok düşük 2li taramada bariz riskler yoksa diğerlerine de gerek yok bana kalsa 2.yide yaptırmazdım ama o an yapalım kelimesi çıktı ağzımdan yapmış bulundum
Sdtnrsvn Kardeşim korkutmak istemem ben ikili taramayı yaptırdım bi sorun yok denildi. Önce ki gün detaylı ultrasonum vardı, bebeğimin kalbinde problem var denildi. Doktorunuza danışabilirsiniz
Mayaaa34 Sdtnrsvn her bebeğin kalbinde sıkıntı çıkması sorun olduğu anlaminami geliyor kalpte cikan sonuclar genelde doğuma kadar geciyor !
Eymenmomm Yasminnim ilk oğlumda ikili yaptırmıştım ucluye gerek yok demişti doktorum oğlum sağlıkla dünyaya geldi. Ama bu hamileliğimde 3 lüde yaptırdım bir sürü sorun çıktı bence yaptırın sadece kan alıyorlar zaten basit bir işlem içiniz rahat olur
Nur3955 Yasminnim 2li tarama testinde çocuğun ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlar üçlü tarama testinde çocuğun omuriliginde açıklık var mı diye bakıyorlarmis dün bende sonuç aldım Dr gerek yok dedi ben baktım problem görmedim dedi detaylı ultrason yaptırırsın o daha iyi dedi