Ezgisu Kızlar doktorum progestan verdi . Aşagıdan alıcaksın dedi yani nasıl kullanıcam bir türlü sonuca varamadım. Yardımcı olun lütfen
Teonam Ezgisu canım gece yatmadan önce yap kalkmak zorunda kalmazsın , vajinadan içeri yavaşça it itebildiğin kadar sonra uyursun zaten o kayıp gidiyor
Emineyakar Walla bende yapamam diyodum ama bsey olmuyo uyumdn önce alttan koycn fitil gibi yani yit o gder zaten
Tlytmr Kızlar başka çeşidi de mi var benim kulladığım ağız yoluyla reçetesinde de ağız yolu ile alınır yazıyo
Teonam Tlytmr ağız yoluyla var zaten sadece ama bazı doktorlar bunun ağızdan ziyade vajinadan daha etkili olduğunu söylüyor o hapı yutmak yerine fitil gibi kullanıyoruz
Omma Tlytmr agizdan alinan ile vajinal alinan ayni ilac. Ben de ilk sasirmistim agizdan diyor diye. Vajinal fitil olarak kullaniminda hem daha az yan etki oluyor hem de ilac daha cok etkisini gosteriyormus.
Aysaa12 Tlytmr mesela benim ki de jel şeklinde sıkıyorum içeri ama sonra hareket et dedi Dr 10-15 dk yürüyorum o yana bu yana ya da namaz kılıyorum
Nesliaktag Tlytmr valla bende kullandım doktor banada demedi ama eczacı dedi hatta güvenmeyip doktora sordum evet fitil gbi dedi sende doktora danıs istersen
candanpdr Bana doktor sormuştu, ağızdan mı istersin fitil kullanabilir msn diye? Ben de hangisi daha etkili olur diyorsanız onu kullanırım demiştim. Fitil vermişti, yani kullanabilir miyim diye tereddütteydi doktorum, ben öyle anladım.
Ssshhh Hem ağızdan hemde vajinadan kullanılabiliyor alttan daha etkili olduğu için alttan kullan demiştir