Esin_16 Burnum çok kötü tıkalı. Hep kullandığım illiadin burun spreyi var kullansam sorun olur mu ya,suan başladığı için doktoruma da soramam. Kullananız var mı yardım lütfen 🙏
Yesilhome Esin_16 gebeliğimin 5 ci ayından beri nefes alamıyorum evde buharlı su tuzlu su denedim olmadı okyanus suyu al dedi dr o da ile yaramadı en son dedi kbb ye git bi baksın sinüzitleeim dokuymuş iltihap olmuş antibiyotik ve illadin yazdı ama burun spreyi 5-7 arası daha fazla kullanınca alışkanlık yapıyor dedi 7 gün oldu bıraktım eski tıkanıklığa geri döndü
Minnakmt Pamuk merhaba, otrivine mentollü kaldırıldı diye duymuştum. Sürekli mi kullanıyorsunuz arada mı? Benim burun etlerim şişmiş perişan durumdayım. Sanki artık illiadin de fayda etmiyor
Wafflesgirl Esin_16 havasız kalmanız daha kötü. Dediğim gibi çok sık kullanmayın yine doktorunuza sorarsınız. Doktor bana arveles bile içirmişti çok sık baş ağrısı çekiyorum sinüzitten dolayı..
Gizemleyim Esin_16 15 gündür gribim doktorlar hiçbir burun sprey8ne izin vermedi. 26 haftayiz. Kortizon içeriyormus spreyler kullanma dediler
Esin_16 Yesilhome tamam canım teşekkür ederim. Zaten kullandığım ilaçtı. Hep alışkanlık haline getirmemiştim. Arada sıkarım
Pamuk Minnakmt Bugün aldım daha.Ne yalan soyliyim hergun kullanıyorum.Doktorum nazal olarak alınan ilaçların zararlı olmadığını düşünüyor.2 aydır falan kullanıyorum.Yoksa hayatım felç.
Minnakmt Pamuk off benim de öyle. İliadin pediatrik kullanıyorum ama o da artık iki gündür açmıyor sanki. Uyuyamadığım zaman panik olmaya başlıyorum. Bir de geniz akıntısı yapıyor galiba boğazlarım da perişan durumda. Çıkmaz durumdayım iyice 😔