YigitPoyrazMomm Bu seneyi çok güzel kapatıyorum hamile olduğumu öğrendim o an 9 ay süreç ağlamalı gülmeli çılgın bir sene yaşadım ve yazın hamile kaldığım için bütün meyveleri yedim çok şanslıyım çok güzel şeyler yaşadım bu sene bana çok iyi geldi en özeli de yavruma kavuştum anne oldum benim için anlamlı bir sene oldu yazmak istediğim çok şey var fakat özet geçmek istedim sizin nasil geçti?
1sadeturkahvesii YigitPoyrazMomm çok zorlu süreçlerin ardından kızım güneş gibi aydınlattı hayatımızı senenin ilk yarısı düşe kalka ama son yarısı güzel geçti diyebilirim. Kızımız daha şimdiden bize iyi gelmeye başladı yeni yılda sağsalim getirsin kızımızı🤲🏻🌸 hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah
Nurr_22_22 YigitPoyrazMomm kızımı dogurdum anneliği tattırdı bana varlığına bin şükürama kayiplarda üzüntüler de yanında tabi dedem vefat etti babamin kanser oldugunu öğrendik kızım hepimize ilaç oldu dayanagımız oldu
naneliseker_ YigitPoyrazMomm Anne olmakla kapatacağım, Allahin izni ile. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Evlatlarımıza sağlık, huzur versin 🌺💚
YigitPoyrazMomm 1sadeturkahvesii rabbim kimsenin huzurunu bozmasın evlatlarımızı korusun inşallah bu senede çok şükür bebeklerimize kavuştuk elhamdülillah🥰🤲🌺 amin inşallah canım 😍🤲
DENIZ_55 YigitPoyrazMomm bende hamile olarak kapatacaktim ama anı den 14 aralikta doguma alınıp sonra umutla onu almayi planlarken yavrumu kaybettim oğlum paşam cennet küsüm oldu 19 aralıkta onun için ben kotu kapatıyorum tek iyi yanı geçen sene martta evlendim iyiki varmis ben ondan razıyım rabbimde ondan razı olsun ama tek buruk yanımız yavrumuzu kaybettik rabbim kimseye yasatmasin
naneliseker_ DENIZ_55 Amin. Başınız sagolsun Allah sabır versin,cennete karşılasın sizleri inşallah ✨️😐
YigitPoyrazMomm DENIZ_55 basın sağolsun canım😭 Allahım herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok dua ettim doğum yaparken herkes bu duyguyu yaşatsın diye🤲😭😭
Fatos43 YigitPoyrazMomm 7 aylık hamile olarak kapatıyorum taşınma süreci eşten uzak yaşama derken kötü bir kapanış oluyor ama 2024 kızımı bana getirecek ona odaklanmaya çalışıyorum 🥺🙏
YigitPoyrazMomm Fatos43 yavrun sana huzur mutluluk getirecek umarım esinle bir an önce kavuşursunuz canım🤲🌺
Ebrarabla_06 YigitPoyrazMomm güzel geçti annelik duygusunu yaşadım herşeyiyle güzel bir yıl geçti ve tekrar hamile olduğumu öğrendim