Banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu 24 aralık pazar gecesi 12 de karnımın alt bölümünden oıt diye aes geldi burda okudugum bir hikayede görmüştüm hemen lavobaya gittim ve nışanım geldi peşine hemen suyum geldi auyum gelince beklemek istemedim ve hastaneye yola cıktık hastaneye vardığımızda 12.30 olmuştu ebe benim doğum haneye sancı odasına götürdü eşimde benimle beraber geldi sancım yemi yeni başlamıştı tıpkı adet agrısı gibi 6 7 dk de bir üzerimi giyindim ve açıklığıma baktılar 4 cm açıklığım vardı yattım uzandım ebe hafif aancılıyken yatıp dinlen dedi ilerleyince sancın artıcak dinlenemezsin dedi 2 saat sonra tekrar kontrol ettiler ve açılmam 7 cm olmuştu ve ebe bile şaşırdı nat de sancı gözükmüyordu benim sancım vardı buladar güzel hızlı ilerleyeceğini düşünmemiştim dedi makatta agrı ıkınma iateği olursa hber ver dedi 2 saat sonra o şekilde sancı hissetmeye başladım istemsizce ıkınasım geldi ve artık doğum başlamıştı hemen lağma yaptılar en son 8 cm açılmam vardı ıkınma isteği artınca çatala geçtim ve doktorumu aradılar o arada pelvik masajı yapıyordu ebem bir kaç ıkınmammı istedi ve artık aaçları gözüküyordu sancı geldikçe ılınıyorsum 15 dk sonra doktorum geldi sancım yokken catalda ebeyle muhabbet ediyodum ebe bile doktora hayatımda böyle doğuö görmedim dedi sonra doktorum geldiğinde ne kadar sürer diye sordum doktorum 2 dakika dedi ve sabah saat6.25 te dünyalar güzeli prensesimi kucağıma aldım eşimde yanımdaydı ve hep destek oldu doktorum çok güzel ilerletti Yırtılmamın kesimin olmaması için uğraştı ve sadece küçük bir sıyrık var dedi dikmesem bile olur dedi ama yinede 1 dikiş atmak istiyorum dedi sonra güzelce temizledi ve bebeğimle odama çıktım aslında çok cesaretliydim bence nasıl düşünüraeniz öyle olur arkadaşlar herzaman olumlu düşünün buda benim doğum hikayem inşallah sizlerinkide benimki gibi güzel olur