Ah ah ben neler çektim bekarken hiç bir sıkıntım yoktu her ay düzenli olurdum evlendim 4.ayda hamile kaldım oglum doğdu adet olmadım 2yil boyunca süt koruyor ondan olmazsın sütten kesince olursun dediler bu arada 65le hamile kaldım 88le doğuma girdim tansiyon vardı hep bana kilo aldırdı sütten kestim ama hala olmuyorum ve daha da kilo aldım 82 kilo dan 93kiloya çıktım oğlum 10 yaşına geldi kendiliğinden olamıyorum ilaç kullanıyorum o daha da kilo aldırıyor denemediğim yapmadığım şey kalmadı kilo vermek için öyle lanet bi hastalık ki kilo verdirmiyir kolay kolay 10yilin sonunda mecbur tup mide ameliyatı olmak zorunda kaldım günden güne kilo alıyorum ve adet falan olamıyorum 105kiloyla ameliyat oldum ameliyattan sonra 3.ayimda adet olmaya başladım 25kiloya yakın verdim düzenli her ay oldum daha 28 yaşındayım bebekte istiyoruz ameliyat sonrası 1yil yasak bebek 1yil doldu ağustosta ve ben ilk aydan hamile kaldım şuan 6.ayimiza girecez büyük bir heyecanla kızımızı bekliyoruz ben çok çektim Rabbım kimseye çektirmesin sonu güzel oldu çok şükür ve ben 1yilda 42kilo verdim 6ay boyunca da sadece 1kilj aldim yediklerim hep bebise yarıyor Rabbım den umudunuzu hiç bi zaman yitirmeyin 6ay oldu biz hala inanmıyoruz bebisimiz olacağına hayal bile edemezdik