Aysnrclk Hanımlar merhaba .27/2 haftalık olduk .Sma ben bugünlerde aşırı duygusal ve agresifim niye böyle oluyor yaşayan var mı gerginim bir yandan da eşime sarıyorum evde kendimi iyi hissetmiyorum😔😔😔
1sadeturkahvesii Aysnrclk bizde 25 haftalığız ruh halim aşırı değişken zaten normalde de duygusaldım bi gün asabiyim bi gün duygusal bilmiyorum ne olacak böyle 🤦🏻♀️ dua falan okuyorum ya da dinliyorum zikir çekiyorum yürüyorum hava alıyorum iyi geliyor tavsiye ederim
Ccyln Aysnrclk bu sizin elinizde olan bir şey değil hamilelik hormonlarınız sizi bu hale getiriyor. Bende de tam tersi oluyor şu an 25. haftadayım sanki biri mutluluk hormonu enerji iğnesi yapmış gibi içim kıpır kıpır evin içinde dört dönüyorum ah bu hormonlar 😂
hanifeq Hormonlardan canım en ufak şeye alinip üzülüyoruz doğum sonrası geçiyor hamilelik çok güzel aslında doğum sonrası insan hamileligi bile özlüyor tadını çıkar
Aysnrclk hanifeq haklısın canım orası öyle ama rahatsız oluyorum bende her şeye takmak sinirlenmek ağlamak üzülmek ve aynı anda gülmek ay çok garip ya
Aysnrclk Ccyln aha h hormonlar bebeğim aynen ama ikinci trimesterde bende öyleydim daha üçe yeni girdik ve ben böyle oldum bir ağlıyorum bir gülüyorum bir enerjiğim ah ah 😂😂