dilarax26 Merhaba hanımlar yarın 38. Haftama giriyorum bugün doktor kontrolüm vardı. Kasılmalarım baya yükselmiş fakat açılmam olmamış. Açılmayı destekleyen neler yaptınız. Ya da kasılmalarınız sıklaştıktan ne kadar süre sonra açılmanız oldu?
_ruyaninannesi_ dilarax26 38 hafta olduk benim de kasılma ve hafif sancım var ay keşke şuan dogursam ama biliyorum yalancı sancılar kasılmalar
Sevil0404 dilarax26 Bizde 38. Haftamıza girdik ara ara kasılma ve ağrılar oluyor ama hastaneye gittiğimiz gün sıfır sancı ve açılmayla dönüyoruz 😅ben son 1 haftadır bunları tüketiyorum Günde 4-6 adet hurma Hergün olmasa da 2-3 günde bir Nar ve ananas tüketebilirsiniz bunlar da açılmaya etkiliymiş sağlıcakla gelsinler inşallah 🥹🌸
Kahramankentli Normal doğum için soruyorsanız eğer bol squat yürüyüş merdiven inip çıkma yağın bi de hurma yiyin açılma yapiyormuş yani burdan bildiğim kadarıyla
dilarax26 Kahramankentli evet 2 haftadır düzenli dediklerinizi yapıyorum . Sanırım nasip ne zamansa o zaman
Maisina Haftada benim de yoğun kasılmalarım başladı. Hatta bi gün o kadar sık oldu ki doğuracağım zannettim 🤣 ertesi gün kontrolüm vardı gittim o gün 0 sancı çıktı ertesi gün yine aynı 🤣 açılmam da yoktu. Şimdi 39 olduk hala aynı şekilde devam ediyor pazartesi günü tekrar kontrole gideceğim bakalım bebiş ne zaman gelecek 🫠 kanala bile inmemiş daha
_ruyaninannesi_ Sevil0404 şuan evde 5 kilo hurma var eşim sağolsun açılma yapıyor dedim beş kilo almış ama yok gelmiyor 😂😂😂😂
_ruyaninannesi_ Sevil0404 14 gün kaldı şuan 38 haftalık çok kasılmalar var ara ara sancı hissediyorm ama şiddetli değil yürüyemiyorum artık
Sevil0404 _ruyaninannesi_ Bizimde 14 gün aynı miniklerin doğum günleri nasipse sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah 🥹🌸