YesimAykut Kızlar salı günü aşılama oldum, bugün aşırı yoğun beyaz renkte akıntım var 3 kez peçeteye siliyorum, 3 kez de geliyor, vajinal fitil kullanıyorum acaba ondan mı ama fiilden sonra mesela 8 saat sonra çok yoğun geliyor akıntı?
Nuur2124 YesimAykut aşılama fitilini bilmiyorum ama başka fitillerde bembeyaz katı bir akıntı gelirdi canım bildiğin krem gibi🙏Benimde kahverengi lekelenmem oldu oda normalmiş sanırım ilk gunum olduğu için sende de oldu mu?bir sancın var mi
Esilasuu YesimAykut canım bende oldum benimde baya akıntı oldu dediğin gibi gunde 3 tane iç çamaşırı deistirdigimi biliyorum ama malesef tutmadı benimki
YesimAykut Nuur2124 benim hiç lekelenme olmadı şuan hafif bel ağrım var ve yoğun akıntım var sanki yumurtlama günü akıntı olur ya onun gibi ama şeffaf değil🤗
YesimAykut Esilasuu anladım canım teşekkür ederim, benim ilk aşılama tuttu ama farklı yerde yapıldı bu aşılamam çok umutlu olmuyum ben en iyisi😌
papatyaolsun Esilasuu YesimAykut kızlar ben de dün aşılama için gonal f başladım. Tutmazsa diğer ay tekrar deneyebiliyor muyuz yoksa ara verdiriyor mu doktorlar
YesimAykut papatyaolsun 3 ay deneyebiliyoruz diye biliyorum, ben geçen ay klomen çatlatma iğnesi denedim olmadı, bu ay aşılama için tekrar klomen kullandım öyle 😌
Esilasuu papatyaolsun deneyebilirsin ama doktor çok önemli asilamada b3nce ve aşılama nin tutma olasılığı çok dusukmus 2.5 senedir evliyim olmuyor diye yaptırdım ben tutmadı bana ilaç takviyesi vermedi diğer doktorlar veriyomus bidaha yaptıracağım yumurta büyütme çatlama inesini vurdurdum doktor gitti şansıma