nurcakar03 Kızlar mastit oldum bunun evde bir tedavisi varmı acaba ya bebeğim daha çok küçük onu bırakıp doktora gidemiyorum kendimlede götürmek istemiyorum ama ilerlemiş galiba kaşiti akıtı herşey var çünkü şişlikte dahil
gulsenmstf nurcakar03 sıcak suyla masaj yapın sık sık sağın akitin sütünüzü bn çok kötü olmuştum mide bulantısı ateş antibiyotik başlamışlardı en sonunda çok kötü bsey sıcak su uygulayın bol bol
Asilmom50 nurcakar03 canım çok geçmiş olsun en iyi ben bilirim bugüne kadar abartmıyorum 50 defa mastit oldum mutlaka memenin ucundan tut ve salla memeni o zaman kanallar açılıyor iyice salla sonra ters emzir bebeğini mastit başladığını anladığın an memenin ucundan tutup salla
Devamom nurcakar03 Önce duşta sıcak masaj yapın ve sağım yapın. Ardında kapalı tahin paketinin üzerinde tahinin yağı var onu sürün. Tabiki doktorun yerini tutar mı bilmiyorum ama bu şekilde rahatlayan çok kişi var.
Tazeanne68 nurcakar03 soguk kompleks uygulayın varsa lahana yaprağını buzluğa koyun iyice soğuyunca gogusunuzu silip lahanayi gogusunuze sarın bekletin
_tuuggcce_ Emzirin, emzirdikçe rahatlarsınız ya da sağım yapın. Çok sıkıntılı bir durum. Lahanada iyi geliyormuş bunu denemedim ama lahana da deneyebilirsiniz. Ama sütün göğüsten boşalması lazım
nurcakar03 _tuuggcce_ merhaba lahana deneyemedim sürekli sağım yapmaya devam ediyorum şuan bu postu paylaştığım güne göre daha iyi. Mutlu yıllar😊✨❄️
Tatar59 nurcakar03 çok sık emzirin. Emzirme haricinde duşta sıcak su altında elle masaj ve sağım yapın. Koltuk altından meme ucuna doğru tarar gibi masaj yapacaksınız. Beyaz lahanayı kaynar suya sokun. Sıcak sıcak memenize sarın soguyana kadar kalacak. İlaç gibi bişey