Hilalhamzaa Kızlar 38 haftalık hamileyim şuan belimde kasiklarimda bacaklarımda felaket bir ağrı var ara arada kasiklarima bıçak saplanır gibi oluyor doğum sancısı böyle bir şeymi lütfen dönüş yapın
umrumdadegil Hilalhamzaa muhtemelen sancın var duş al dinlen geçecek mi kontrol et geçiyorsa yalancı sancıdır geçmiyorsa gerçek sancıdır
Aylasss97 Hilalhamzaa özelde takipliysen doktorunu ara sancın geçmezse bence acile nstye gir bi kaç saat sonra
umrumdadegil Hilalhamzaa ne kadar süredir var 1 saat dinlendin geçmediyse gerçek sancın başlamıştır. İstersen bi hastaneye git
Hilalhamzaa K-Canseven yaklaşık 1bcuk saattir geçmeyen bir regli sancim var alakası varmi bilmiyorum ama gözlerimde bulanık görüyor
Aylasss97 Hilalhamzaa gerçek sancı yoğunlaşır , genelde zaman geçince daha da artar mış ağrı diyorlar , aynı ağrı devam ediyorsa yapancı olabilir yada kaka yapmış olabilir bebek
umrumdadegil Hilalhamzaa sıcak duş da al canım haftan gelmiş zaten sancıysa güzel bir doğumun olur inşallah 💜
Aylasss97 Hilalhamzaa hareketliyse sorun yok o zaman , ama geçmezse ağırın kadın acile git nstye bağlarlar sancını bakarsın en azından
Aylasss97 Hilalhamzaa bence sıcak duşa gir şimdi hem ağırların geçer biraz hemde yalancı sancı olup olmadığı anlarsin
Olivia Hilalhamzaa bunu anlamanın en iyi yolu duşa girmek . Duşta gecmiyosa devam ediyorsa dogumunuz başlamış olabilir. Genelde yalancı sancılar duşta suda ve dinlenince geçiyor . Ama haftaniz da uyumluymus doğum da olabilir sağlıkla kucağınıza alın inşallah. 🥰
2lokummannesiii Hilalhamzaa regli sancısı gibi bel ve kasık ağrım olmuştu ilk gebeliğimde erken doğum riski atlatmıştım. Sizin de doğumunuz başlamış olabilir.
Bayramiye Derin nefes alıp ver burnundan al yavaş yavaş ağzından ver plates topu varsa evde topa otur ve üzerinde zıpla ağrın yavaşlar ve rahatlarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Hilalhamzaa Olivia teşekkür ederim duş aldım şimdi sancim suan hala var gibi ama bakalım bebekte hep hareket ediyor