Minigiim-vebenn52 Sorum başlıkta hanımlar aldınız mı gerekli mi hangisinden aldınız acaba bir el atın buraya 🤣
Yenianne7 Minigiim-vebenn52 Evet bir yumuşak fırça bir de normal tarak seti oluyor ya ondan almıştım kızımda çok kullanışlı oluyor, şimdi yine kullancam oğluma pembe renk ama olsun 😅🩵
Begovicka Ya bizimki daha dogmadi ama galiba cok gerekli bisi, hem konak vs gibi seyleri onluyor ayni zamanda kan dolasimini hizlandiriyor. Little gusto diye bir siteden aldim ben, keci miydi neydi kili oyle bisi. Dogal yani cok pahali da degil ayrica
Begovicka Aysnk ay daha gelmedi, yumusaktir herhalde sonucta yenidogan :D o kadar acemiyim ki bunu hic dusunmedigimi siz sorunca fark ettim
Naressmom1644 2prenses_masal-oyku aşkım benim kız bı doğdu maşallah orulcek kadar sülün bı saç şok olduk 😅😅 hadi o saçı tarama 😅😅😅 iyi ki taragim varmış rutin haline getirdim daha üç aylık ama eve geldiğimizden beri sabah kalkarız üstunu basini komple değiştirir güzel güzel giydirir saçlarını tararim. ve yanlış bilmiyorsam bebekler severmiş bu islemi
2prenses_masal-oyku Naressmom1644 oda doğru benim kızın iki üç tel saçı vardı sonrasında kıvırcık marula döndü 😂 ozaman da büyüdüğü için normal saç fırçası kullandım zaten bebekken saçlı olanların doğru bide sürekli yatınca dolaşıyoda