Derennn700 Sıfır olup yükseltebilen oldu mu neler verdiniz eşinize benim eşimin sıfır nasıl yğjseltebiliriz
YesimAykut Derennn700 canım benim eşimde hızlı ileri hareketli 0 çıkmış, yavaş ileri hareketli yüzde 45 çıkmıştı, yani hiç mi ileri hareket yok yoksa hızlı yavaş diye ayrılmış mı, benim aşılama tutuyor🙂🙂
Melek156 Derennn700 bizim 0dı %5 e yükseldi 1,5 ayda hala devam ediyor eşim bir kaç şey kullanıyor diğer ay test vericek her ay takibi yapılıyor yükselme ihtimali var
Melek156 -Eda evet tüp bebeğe çok yönlendiren oldu ama biz bir doktora gittik önce erkeği ne kadar düzeltebiliriz bakalım dedi bize bir takviye vardı sizde biraz araştırma yapın dedi ve biz de yaza kadar ne yapabilirsek diye başladım çok şükür bir yanıt aldık 🤲🏼
Melek156 -Eda inşallah size de faydası olur Sperra çoban çökerten arı sütü, bal, propolis nar bitter çikolata Nasıl kullandığımız hakkında da bilgi vereyim Sperra tok karnına sabah-akşam Çoban çökerten çay gece uyumadan bir bardak Arı sütü… sabah-akşam aç karnına Nar günde normal çorba kasesi kadar ama 2 gün arayla eşim her gün yemek istemiyor Bitter çikolata bazen yanında muzla bir paket