Egyildizz Kızlar salı günü 40. Haftaya giriyorum suyun ve leke gelmezse gel dedi kontrole suni sancı veriyor mu devlet hastanesi yoksa bekletiyor mu 42. Haftaya kadar bilgisi olan yazabilir mi
Bhraysel78 Egyildizz ilk kizimda 41 haftada yatis yapildi 4 cm aciklik ile sonra 1 adet suni sanci verildi
Aysimamom37 Egyildizz Suni sancıyla açılma oluyormu diye bakıyolar yoksa sezeryan en son çağre devlet her zaman normal dogumdan yana oluyor sezeryan zorunda kalmadıkça yapmıyorlar suni sancı da veriyolar
Zeyyno_ Egyildizz Bence doktora göre değişiyor genelde hicbisey yoksa sancı ağrı felan bekliyorlar diye biliyorum Bnm açıklık ve sancılarım vardı ilk gebeligimde gittiğimde tam 40.haftamdaydi ve suni sancı verdiler
K-Canseven Egyildizz ilk gebeliğiniz ise devlet hastanesi bekliyor. Tabi bir sağlık sorunu görmezse doktorunuz. Sonra doğumu başlatıyor. 41 -42 den sonra.
NebiElif 7.5 yıl önce doğum yaptım sezeryanla.yanimda yatan bayan 2 tane sunni sancı almıştı. Yapıyorlar yani
Egyildizz K-Canseven 41 42 tehlikeli değil mi ya 40. Haftada suni sancı verip dogurtmasini isteyemezmiyiz riske atmak istemiyorum